Profunzimea fiintei

  

     Cam fara noima titlul, asa o sa va spuneti si poate o sa vad dau dreptate, dar sa intram in profunzimea titlului si sa privim printre cuvinte. De multe ori trec pe langa noi simple "obiecte" deoarece asa par, dar asa este doar par si datorita faptului ca doar par si nu analizam mai mult, nu le acordam atentie si asta se intampla fie din cauza timpului, pe care noi il consideram destul de scurt  pentru ceea ce dorim sa intreprindem in ziua respectiva fie din lipsa de interes, crezand ca nu se merita efortul. Timpul este relativ deci nu limitat, deoarece noi il facem sa fie limitat, noi decidem daca acordam atentie la ceva sau nu, deci dupa parerea mea este ca timpul nu ar trebui sa ne fie dusmanul nostru care ne impiedica sa observam fiecare personalitate cu care intram in contact trebuie doar sa aveam destula dorinta de a descoperi profunzimea fiintelor care trec pe langa noi deoarece o data descoperita suntem surprinsi pozitivi fie negativi, dar de multe ori tind sa cred ca pana la urma cel care ne surprinde negativ chiar si acea fiinta are latura sau laturile lui pozitive si este doar o chestiune de timp pana o descoperim. Atunci cand nu obervam profunzimea fiintei datorita lipsei de interes se datoreaza faptului ca unii oameni se cred superiori fata de altii si considera ca ar pierde timpul, iar revenim la timp, daca ar discuta cu pers respectiva, dar aici singuri care si-ar pierde timpul sunt chiar cele "superioare", deoarece poti afla multe lucruri chiar si de la acele persoane "inferioare".
      Deci daca stam bine si ne gandim si analizam titlul "profunzimea fiintei" ne puteam da seama ca ea este ceea ce ne reprezinta, de ea ne indragostim, pe ea incercam sa o gasim si sa o exploram in fiecare persoana de care suntem interesati.
     Opriti-va pentru un moment si priviti pers care trece pe langa voi si o sa vedeti ca puteti observa multe detalii care v-ar putea interesa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu